031/678-490
01/750-2489

Podjetje

O PODJETJU
Podjetje SANIKER d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. Ukvarja se s prodajo keramičnih ploščic, laminatov, parketov, sanitarne keramike, vodovodnega materiala, kopalniške opreme, mešalnih armatur. Poleg vseh kakovostnih materialov, ki jih dobite na enem mestu ima podjetje zaposlene pečarje, ki opravljajo keramičarska dela.

MISIJA
Zavedamo se, da je kupec vedno na prvem mestu, zato se trudimo za njegovo zadovoljstvo ob bivanju v prenovljenih prostorih. To je razvidno tudi iz tega, da se jih veliko odloča za svetovanje, kakšno keramiko in dodatke bodo oziroma bi radi imeli v svojem domu, hkrati pa jim ni potrebno iskati pečarja, saj jim je na razpolago in po želji tudi sodeluje pri pogovoru o načinu polaganja keramike.

V želji, da bi bile stranke čim bolj zadovoljne z nakupom in imele večjo izbiro materialov in možnosti boljše preglednosti, se je leta 2000 podjetje SANIKER d.o.o. preselilo iz neopazne lokacije in majhnega prostora na kupcu bolj prijazno, dostopno, prostorno in pregledno lokacijo. S to potezo podjetje privablja še več kupcev z različnimi željami, kar nam omogoča, da smo v koraku z najnovejšimi trendi v tej dejavnosti tako na področju prodaje kot storitvenih dejavnosti.