STORITVE

Naša poglavitna storitvena dejavnost so keramična dela. Pohvalimo se lahko z dolgoletno tradicijo, saj je ta dejavnost z nami že od samega zagona podjetja, torej od leta 1991. Podjetje ima zaposlena dva izkušena keramičarja, katera že vrsto let razveseljujeta po končanih delih zadovoljne stranke.

 

Z leti dobrega poslovanja, se je razširila tudi naša storitvena ponudba. S tem skrbimo tudi za naše stranke, da jim že ob tako hitrem današnjem tempu življenja, ni potrebno iskati zanesljivega vodovodarja, električarja, mojstra za knauf ali slikopleskarja. BREZPLAČNO vas obiščemo na domu ali v podjetju, si ogledamo objekt, vam sveujemo ter ob izraženi želji izstavimo predračun. Izvajamo celovite prenove kopalnic, bivalnih prostorov, celotnih hiš, teras, poslovnih prostorov skozi vse faze. Storitve izvajamo z našim ali vašim materialom po vsej Sloveniji.

 
KONTAKT
KJE NAS NAJDETE
SANIKER d.o.o. Vrhnika
Opekarska cesta 18
PE Ljubljanska cesta 31
1360 Vrhnika
saniker@siol.net
T 00386 1 750 24 89
M 00386 31 678 490
POŠLJITE NAM SPOROČILO
SLEDITE NAM
  • Instagram
DELOVNI ČAS
 
PON - PET 
od 08.00 do 18.00 ure
SOB
od 08.00 12.00 ure
NED in PRAZNIKI
zaprto
IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV:
Saniker d.o.o. Vrhnika, ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga sicer lahko potrošnik sproži v skladu z zakonom ZIsRPS.